VACATURE: SECRETARESSE

Wij zijn op zoek naar een nieuwe secretariële collega! Heb jij dienstverlening hoog in het vaandel staan en wil je werken op een bewust ‘klein’ kantoor met de high-end expertise van de grote advocatenkantoren? Kom dan bij DAAN!

Over de organisatie

DAAN Advocatuur BV is een modern, jong en vooraanstaand kantoor dat zich 100% richt op ondernemings- en arbeidsrecht. We zitten op een mooie locatie in de binnenstad van Arnhem. Wij zijn nog steeds het bevlogen en persoonlijke kantoor dat we graag willen zijn. We blijven ons nuchtere zelf. Bij DAAN staat de cliënt centraal en er wordt oplossingsgericht gewerkt. De sfeer is informeel waarbij iedereen voor elkaar klaarstaat.

Ons aanbod

Wij zoeken een zelfstandige, dienstverlenende ondersteuner (24- 40 uur per week). Als (juridisch) secretaresse bieden wij je persoonlijke ontwikkeling in een prettige en open kantoorcultuur waarin de teamspirit voorop staat. Binnen jouw functie krijg je veel verantwoordelijkheden. DAAN wil vooruit, net als jij! Salaris is marktconform voor gespecialiseerde kantoren als de onze.

Wat zijn je kwaliteiten

  • uitstekende communicatieve vaardigheden
  • enthousiasme, ambitie en flexibiliteit
  • goede beheersing van de Nederlandse taal
  • representatief
  • een multi-tasker

Ben jij enthousiast geworden?

Kijk voor meer informatie over DAAN op www.daanlegal.nl, bel met Hester van den Heuvel op 088- 3226 000 of stuur een sollicitatiebrief met cv naar hester@daanlegal.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Mail
Telefoon
Feed
LinkedIn
Instagram