VACATURE ADVOCAAT(-MEDEWERKER) CIVIEL EN BESTUURS(PROCES)RECHT

Ben jij een enthousiaste advocaat bestuurs- en civiel (proces) recht met minimaal 3 jaar ervaring, en wil je werken op een bewust ‘klein’ kantoor met de high-end expertise van de grote advocatenkantoren? Kom dan bij DAAN!

OVER DE ORGANISATIE
DAAN Advocatuur BV is een modern, jong en vooraanstaand kantoor met de focus op ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Binnen het ondernemingsrecht richten wij ons onder meer op (bestuurders)aansprakelijkheid, rechtspersonen, ondernemingsgeschillen, fusies en overnames, corporate governance, contracten en algemene voorwaarden. Verder hebben wij specialistische kennis in huis op het gebied van bestuursrecht, en de raakvlakken tussen bestuursrecht en civiel recht. We zitten op een mooie locatie in de binnenstad van Arnhem. Bij DAAN staat de cliënt centraal en er wordt oplossingsgericht gewerkt. Binnen het kantoor werken de verschillende disciplines volop samen. De sfeer is informeel waarbij iedereen voor elkaar klaarstaat.

ONS AANBOD
Als advocaat-medewerker bieden wij jou een prettige kantoorcultuur waarin de teamspirit voorop staat met uitdagende werkzaamheden in een afwisselende praktijk. Je hebt bij ons ruimte om je verder persoonlijk en inhoudelijk te ontwikkelen op zowel bestuursrechtelijk als civielrechtelijk gebied, en we bieden een goed toekomstperspectief. DAAN wil vooruit, net als jij!

WAT GA JE DOEN?
Je:

  • adviseert en procedeert op het gebied van civiel recht, waarbij de nadruk zal liggen op ondernemingsrecht in brede zin (waaronder aansprakelijkheidsrecht en contractenrecht),
  • adviseert en procedeert op het gebied van bestuursrecht,
  • werkt nauw samen in ons team met de advocaten, juristen en secretaresses, en
  • behandelt zelfstandig dossiers en je begeleidt collega’s bij dossierbehandeling.

WAT ZIJN JE KWALITEITEN?
Reageer vooral op deze vacature als je:

  • de beroepsopleiding advocatuur (bijna) hebt afgerond,
  • minimaal 3 jaar ervaring als advocaat hebt met het adviseren en procederen op het gebied van civiel recht (met kennis over/affiniteit met ondernemingsrecht, aansprakelijkheidsrecht en/of contractenrecht) en bestuursrecht (met kennis over/affiniteit met de Awb en de Woo), en je interesse hebt in raakvlakken tussen deze twee rechtsgebieden,
  • communicatief, inhoudelijk en analytisch sterk bent,
  • zelfstandig, servicegericht en enthousiast bent, en
  • een gezonde dosis humor meebrengt.

BEN JIJ ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Stuur dan je cv en motivatie naar mascha@daanlegal.nl.
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Mascha Timpert op 06-11012900 of mascha@daanlegal.nl.

Kijk voor meer informatie over DAAN op www.daanlegal.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Mail
Telefoon
Feed
LinkedIn
Instagram