Dit nieuwsbericht delen: LinkedIn Facebook Twitter
1 februari 2021

DAAN breidt uit: prelegal dienstverlening en nieuwe vestiging in Nijmegen

Goed nieuws van DAAN: deze week lanceren we twee nieuwe websites!
Twee? Inderdaad. Naast www.daanlegal.nl introduceren we met trots www.daanprelegal.nl. Onder de naam DAAN Prelegal bundelen we al onze dienstverlening buiten de rechtszaal.
En dat is niet het enige: we openden ook een nieuwe vestiging. In Nijmegen!

DAAN PRELEGAL: VOORUITDENKEN OM PROBLEMEN VÓÓR TE ZIJN
De website(s) zijn dan wel splinternieuw – DAAN Prelegal is dat niet helemaal. Wie ons een beetje kent, weet dat we onze opdrachtgevers graag helpen met juridisch advies, vóórdat het legal wordt. Met boardroom counseling en HR counseling adviseren we bestuurders en HR bij strategische keuzes, verandertrajecten en fusies. En vanaf 2021 kun je ook bij DAAN Prelegal terecht voor mediation. DAAN Prelegal helpt je om vooruit te denken en zo juridische problemen te voorkomen.

DAAN KOMT OVER DE BRUG: VOORTAAN OOK IN NIJMEGEN
Tien jaar geleden begon DAAN in Arnhem, met het idee dat advocatuur ook anders kan. Slimmer, pro-actiever, prettiger en persoonlijker, met 100% focus op arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Steeds meer opdrachtgevers weten ons te vinden. DAAN groeit.

Daarom slaan we onze vleugels uit. DAAN heeft nu ook een vestiging in Nijmegen, en wel aan de Mr. Franckenstraat 27. Zodra het kan, willen we dat natuurlijk vieren. Je hoort nog!

Mail
Telefoon
Feed
LinkedIn
Instagram